Check hotellet før du bestiller

Du har fundet et tilsyneladende lækkert hotel i en brochure eller på nettet. Og prisen er også fin. Men er hotellet nu også så godt, som det ser ud til? Det kan man checke på nettet.

Hvad mener de andre gæster?

Du er ikke den første, som skal besøge hotellet. Andre har været der før, og heldigvis har en del af dem brugt tid på at give deres mening til kende på Internettet i form af anmeldelser af de enkelte hoteller.

Et af de steder med fleste anmeldelser er websitet Tripadvisor. Her kan man udover at booke hoteller og fly også læse brugeranmeldelser for hoteller fra hele verden.

Check hotellet

Har man allerede et hotel i tankerne, er det bare at klikke på “Read & Write Reviews” og derefter at skrive navnet på hotellet.

Tripadvisor

Check hotellet på Tripadvisor

Herefter får man en lang række anmeldelser inkl. karakterer (fra 1-5). Ønsker man at læse en mere detaljeret beskrivelse, kan man klikke på de enkelte anmeldelser.

Find det bedste hotel

Har man endnu ikke fundet et hotel, kan man i stedet se alle hotellerne for en bestemt by – og derved finde de bedste hoteller.

Det kan bl.a. gøres ved at bruge funktionen “Browse Destination” og derefter vælge “Hotels”.

Tripadvisor-browse

Find hoteller i en specifik by

Efterfølgende bliver alle de anmeldte hoteller vist – ordnet efter karakter.

Og så er det bare at finde et godt hotel – og måske lige efterfølgende checke prisen på det. For heldigvis er det jo sådan, at pris og kvalitet oftest følges ad.

2 meninger om “Check hotellet før du bestiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *