Find de billigste flybillletter

Det er i virkeligheden ikke så svært at finde gode tilbud på flyrejser, som man måske egentlig regner med.

Det vigtigste er at være fleksibel. Hvis du f.eks. bare kan skifte din rejsedag fra lørdag til fredag, kan der være enormt mange penge at tjene.

Rejsetidspunkt

Det samme er naturligvis også gældende for tidspunktet på dagen. F.eks. er der mange forretningsfolk, som flyver til en destination tidligt på dagen og hjem først på aftenen. Så hvis du gør det omvendte, har du lettere ved finde en billig flybillet.

Sidst men ikke mindst er der jo noget, der hedder lavsæson og højsæson. Vælger du at rejse til en destination på et tidspunkt af året, hvor folk som regel ikke rejser dertil, så kan du ofte få flyrejserne til en meget lavere pris.

Højtider

Det samme er tilfældet omkring højtider. Sommerferie, påskeferie og juledagene er alle klassiske tidspunkter at rejse. Derfor stiger priserne på flyrejser også meget omkring disse perioder. Så har du mulighed for at rejse i en anden periode, kan du tjene mange penge.

Bookningstidspunkt

Tidspunktet hvor du booker din rejse er også vigtigt. Det skal ikke være for tidligt, for så kan dine planer nå at ændre sig. Men det skal heller ikke være i sidste øjeblik, for så er priserne steget. Til sammenligning med f.eks. charterferie, så eksisterer sidste øjebliksbilletter ikke indenfor forbindelse med flyselskaber. Undersøgelser viser, at den ideelle kombination af pris og fleksibilitet opnås, hvis billetterne bookes fire uger før afrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *