Rejseminder på lærred

Har du taget nogle fantastiske fotos på din sidste rejse, og ønsker du ikke, at de er gemt væk i fotoalbummet? Så er det måske en idé af få dem forstørret op på et lærred.

Foto på lærred

Det har i mange år været muligt at få sine fotos printet i plakatstørrelse. Men nu er der kommet en mulighed, der giver dem et mere eksklusivt udseende – print på lærred (også kaldet canvas). I stedet for bare at ligne en plakat, minder de mere om et maleri.

Canvas-foto

Rejseminder på lærred

Der er efterhånden mange, som printer fotos på lærred. Prisen varierer meget – og det samme gør kvaliteten.

Foto.com

Jeg er har personligt gode erfaringer med Foto.com. Resultatet var et foto på lærred i god kvalitet og med hurtig levering. Firmaet er ikke blandt de billigste, men når det gælder noget, man skal have hængende i mange år, er det efter min mening ikke det vigtigste.

Hos Foto.com uploader man sit foto, hvorefter man får mulighed for at vælge, hvilken størrelse man ønsker (varierende fra 40×30 cm til 160×120 cm afhængigt at format og antallet af pixels). Efterfølgende kan man checke, at beskæringen er OK (da noget af fotoet bliver bukket omkring en træramme).

Endelig betaler man via sit kreditkort, og så er det ellers bare at vente et par dage i spænding, før det kommer med posten.

En stor tilfredsstillelse

En ting er, hvordan ens foto ser ud på skærmen – noget andet er, hvordan de ser ud i stor størrelse på lærred. Og der må jeg sige, at jeg ikke er blevet skuffet. Det er en stor tilfredsstillelse at se et af sine bedste rejseminder på et 90×60 cm lærred.

Eneste problem er, at det giver én endnu mere rejselængsel på en mørk vinteraften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *