Lær at finde billige rejser

Det kan være enormt dyrt at tage på ferie. Derfor kan du hente mange penge, hvis du kan finde en billig ferie. Og det behøver faktisk ikke være så svært. Lidt omtanke kan gøre, at din ferierejse kan blive meget billigere.

Vælg rejsetidspunktet

Den nemmeste måde at spare penge på, er ved at rejse, når alle andre bliver hjemme. Dvs. at undgå de store ferieperioder som sommerferien, påskeferien, julen og efterårsferien. En anden fordel er også, at der ikke er helt så mange turister på feriedestinationerne.

Afbudsrejser

Hvis du kan rejse med kort varsel, og er du ikke så kræsen, så kan du også tage en afbudsrejse. Her kan du ofte tjene mange hundrede kroner. Riskoen er jo til gengæld også, at der er helt udsolgt. Det gælder særligt hvis du rejser i en af de typiske ferieperioder. Samtidig ved du jo heller ikke, hvad du kommer til at bo i. Du kan havne på et luksushotel, men du kan også risikere at komme til at bo på et meget simpelt hotel.

Det kan være billigere selv at sammensætte rejsen. Men egentlig er pakkerejser ofte lige så billige. Årsagen er at rejseselskaberne ofte kan få nogle gode rabatter, som du ikke selv kan få.

Så hvis du vil have en billig ferie, skal du være fleksibel, kunne rejse inden for få dage og ikke være alt for kræsen.

3 meninger om “Lær at finde billige rejser

 • 7. oktober 2010 kl. 19:31
  Permalink

  Flybilletter købes altid billigst i god tid før afrejsen.
  Hvis man selv vil sammensætte sin ferie skal man planlægge i god tid, så kan man lave både spændende og billige ferier.
  En billig måde at sammensætte sin familieferie er at finde en destination hvor der flyver lavprisselskaber til, bestille flybilletter i god tid, og finde et lokalt feriehus med plads til hele familien.

 • 17. januar 2011 kl. 17:53
  Permalink

  Det passer ikke. Priserne går op og ned og det er sjældent at prisen for en billet den dag den bliver sat til salg er den billigste.

 • 10. februar 2011 kl. 20:11
  Permalink

  Er det rutefly er det min erfaring at de første billetter er de billigste, er det derimod charterfly (også uden hotel) spares der mest hvis man kan rejse med kort varsel.
  Endelig er der mulighed for at tage fra Tyskland, – der kan man spare meget på både charter (med og uden hotel) og på rutefly. Med elektroniske billetter er det nemt. Siden http://www.reisepreisvergleich.de synes jeg er god for den sammenligner flere selskaber.
  Billige hoteller finder vi på nogle af de engelske hjemmesider, f.eks. http://www.travelrepublic.com
  God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *