800.000 hoteller samlet på ét sted

Hotellernes svar på Google er den nye online-søgemaskine Hotels Combined. Her er det muligt at søge på mere end 30 forskellige hotel-reservationssite på én gang.

Uafhængige

På samme måde som f.eks. fly-søgemaskinen Momondo, er Hotels Combined også en uafhængig søgemaskine. Derved er man som bruger sikker på, at man altid får de bedste tilbud på hoteller – og ikke dem, som udbyderne helst vil sælge.

Hotels-Combined-Logo

Hotels Combined – 800.000 hoteller fra over 30 udbydere

2.044 hoteller i Paris

Hotels Combined er uden tvivl den største samling hoteller på ét sted. En søgning på Bangkok giver f.eks. hele 435 hoteller med priser helt ned til 52 kr. pr. nat (og op til 2.772 kr. hvis man rigtig vil flotte sig).

Eller hvad med 401 hoteller i New York, 1.254 i London og 2.044 i Paris.

Selv København er godt repræsenteret med 102 hoteller fra Zleep Airport Hotel som det billigste til Scandic Webers Hotel Copenhagen som det dyreste (til 1.953 pr. nat).

De billigste priser

En tilfældig søgning på de berømte Peninsula Hotel i Bangkok i juni viser, at sitet finder de billigste priser. Her kommer det op med en pris på 1.125 kr. pr. nat, mens de mere kendte Hotels.com og Expedia vil have hhv. 1.220 og 1.224 for det samme værelse.

Traders-Hotel

Traders Hotel i Kuala Lumpur – 5-stjernet luksus for bare 547 kr. pr. nat

Endnu bedre bliver det med en søgning på det super lækre Traders Inn i Kuala Lumpur (som jeg selv har haft fornøjelsen at besøge). Her er prisen 547 kr. pr. nat for 5-stjernet luksus, mens Expedia 1.046 for det samme. Hotels.com kan slet ikke finde det.

Mere end bare priser

Udover priser for en overnatning, kan man også se brugeranmeldelser, en lang række fotos samt placering på et kort.

Så hvis man gør brug af Hotels Combined, har man alle muligheder for at få det bedste hotel til den bedste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *