24 fantastiske rejseoplevelser

I morgen er det 1. december, og så starter julemåneden med alt hvad det indebærer af julepynt, julemusik, juleindkøb – og ikke mindst julekalender. I den forbindelse vil mine næste 24 blog-indlæg være udformet som en julekalender med 24 af mine bedste rejseoplevelser, som jeg kan anbefale alle at opleve.

Hoteller, begivenheder, seværdigheder, lande

De 24 rejseoplevelser kan være alt fra f.eks. særlige hoteller over specielle begivenheder til mere traditionelle seværdigheder – eller måske ligefrem et helt land. Alt er dækket ind under betegnelsen “rejseoplevelser”. Intet for småt – intet for stort.

Palme-jul

Jul i palmernes skygge – én måde at holde jul på

Nyttige oplysninger med en personlig vinkel

Målet med de 24 rejseoplevelser er at give inspiration, således at læseren kan overveje, om det er noget for ham/hende. Der vil altså ikke indgå “once in a lifetime”-oplevelser (som f.eks. årtusindeskiftet) i julekalenderen, da de ikke vil have relevans for en fremtidig rejse.

Alligevel kan det naturligvis ikke undgås, at rejseoplevelserne bliver en subjektiv vurdering, da mange ting spiller ind i forhold til, om man får en hel særlig rejseoplevelse (vejret, lokalbefolkningen, hvem man rejser med osv.).

Så læs med de næste 24 dage, bliv inspireret – og overvej så, om det er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *